Добредојдовте!

Специјализирана за полу-трајна шминка, Microneedling & Phi Ion, anti-aging-третмани за подмладување на лице и тело и Green Peel, нашиот високо обучен терапевт може да го трансформира вашиот изглед со употреба на најиновативните технологии и методи кои се на располагање.

Овде, во PhiBrows by Olivera не само што се гордееме да бидеме место каде што луѓето можат да дојдат до најприродни резултати, ние исто така се радуваме да понудиме исклучително високо ниво на грижа за клиентите. Бидејќи сме посветени на одржување на нашата позиција да ги понудиме најдобрите услуги, ние гарантираме со квалитетни резултати со кои ќе бидете задоволни долгорочно. Ова вклучува не само консултација за најдобрите резултати што сакате да ги постигнете, туку и пост третманска нега што со задоволство ја нудиме на нашите клиенти.

Третмани

Што е PhiBrows?

PhiBrows е техника на исцртување на веѓи која вклучува низа на подготовки и употреба на уникатен алат и пигменти специјално дизајнирани по највисоки стандарди. PhiBrows е високо препознатлив бренд во светот на ПОЛУТРАЈНА-та шминка....

Што е PhiLings?

Постојат два вида на третмани што можат да се извршат од третманот PhiLings – microneedling и PHI-Ion. Овие може да се работат во комбинација или одделно, во зависност од индикациите за третманот....

GREEN PEEL®

GREEN PEEL® е метод на пилинг на кожата кој се состои од мешавина од 22 видови растенија и алги кои се сосема природни со различни минерали, ензими и витамини. Таа е погодна за секој тип на кожа и за секоја возраст. Тоа ви овозможува да имате сосема нова кожа за само 5 дена.

Што е ALIDYA?

Alidya® е најновиот производ кој овозможува да се спречи развојот на целулитот во раните фази. Благодарение на уникатниот состав, Alidya® предизвикува многу основни механизми во ткивата, кои ја зголемуваат нивната функционалност и го одвраќаат целулитот од развојот. Alidya е единствениот регистриран медицински производ во светот кој се применува при инјектирање третман за гиноидна липодистрофија (целулит)

Моќта на ензимите - PBSerum

Моќната тријада на био-активни ензими со LIPASA, која има активен принцип за намалување на локализираната маст и на лицето и во остатокот од телото, додека HIALURONIDASE и COLAGENASE го елиминираат флакцидитетот, целулитот. Повеќе...