Третмани

Третмани коои можете да ги направите кај нас


Има и зошто PhiBrows се признати за најубавите веѓи на светот!!!
Со помош на алатката за златен пресек, PhiBrows апликација и морфологијата на вашиот лик се одредува идеалната форма на Вашите веѓи. Уникатниот алат и пигменти дозволуваат исцртаните влакна перфектно да се вклопат со природните по боја, должина и дбелина!!!                    Повеќе…