GREEN PEEL® CLASSIC

Видео за GREEN PEEL® Classic

GREEN PEEL® Classic

Регенерација и обновување со ефект на пилинг

Ова е “класичен” кај пилинг третманите “GREEN PEEL®”. По темелна проценка, мешавината на Herbal Peeling интензивно се масира во кожата. Циркулацијата на крвта е зголемена, снабдувањето со кислород и хранливи состојки  е подобрено и обновувањето на кожата е стимулирано. Овој ефект се прекинува по два до пет дена во зависност од текстурата на кожата со повеќе или помалку силен пилинг процес на кожата. За време на ова време, кожата треба да се негува дома со специјални д-р med. Schrammek производи за нега на кожа. За да се заклучи GREEN PEEL® Herbal Treatment Treatment Classic, естетичарот завршува со финален третман по пет дена и ја храни сега особено рецептивната кожа со вредни состојки.

GREEN PEEL® Classic

Успехот на оригиналниот GREEN PEEL® Herbal Peeling Treatment Classic со децении зборува за себе. Тоа е решение за различни проблеми на кожата на лицето и на телото.

  Тие вклучуваат:

  • Зголемени пори, себореична кожа
  • Нечиста кожа, цисти на себум
  • Лузни
  • Кожа склона кон предвремено формирање на брчки со виснати контури на лицето
  • Кожа оштетена од сонце
  • Anti-Aging prophylaxis
  • Некои форми на хиперпигментации
  • Стрии 
  • Зголемување на кожата на телото (абдоминален ѕид, горниот дел на рацете, бутовите)
Лајкнете и следете не на социјалните мрежи
Facebook
Google+
http://phibrowsmacedonia.com/green-peel-classic
Twitter
Instagram

Резултати од GREEN PEEL® Classic