GREEN PEEL® ENERGY

Видео за GREEN PEEL® Energy

GREEN PEEL® Energy

Виталноста и регенерацијата започнуваат без ефект на пилинг

Овој третман со природни билки значително обезбедува енергија. Ја стимулира циркулацијата и метаболизмот на крвта и на тој начин доведува до природно подобрување на текстурата на кожата без ефект на пилинг. GREEN PEEL® Energy ја снабдува кожата со природната енергија што му е потребна за обновување на клетките. Тоа помага да се намалат појавите на кожата поврзани со староста, како и нечистотии, лузни и пигментни нарушувања. Третманот видливо го подобрува изгледот на кожата и ја усогласува неговата површина. За да идеални резултати  мора да се направи неколку пати во годината.

Лајкнете и следете не на социјалните мрежи
Facebook
Google+
http://phibrowsmacedonia.com/green-peel-energy
Twitter
Instagram