GREEN PEEL® FRESH-UP

27880344_2003858869654966_6584161001929703424_n
Видео за GREEN PEEL® FRESH-UP

GREEN PEEL® Fresh Up

На бран на свежина. Без ефект на пилинг.

Со овој метод, исто така, нема ефект на пилинг. Наместо тоа, кожата е стимулирана и освежена со природни билки. Циркулацијата на крвта е стимулирана, порите се отвораат и кожата сега е во состојба оптимално да ги апсорбира состојките на следната нега на кожата. Се појавува посветол и посвеж тен. GREEN PEEL® Fresh Up ги витаминизира клетките и вашата кожа блеска со нова свежина. Ова е причината зошто овој третман е идеално решение за уморна кожа без свежина и служи како ефикасен превентивен помошник против предвремено стареење и губење на еластичноста – дури и ако вашата кожа сè уште не ги покажува знаците на стареење.

Резултати веднаш по GREEN PEEL® Fresh Up

Лајкнете и следете не на социјалните мрежи
Facebook
Google+
http://phibrowsmacedonia.com/green-peel-fresh-up
Twitter
Instagram